Sergio Busquets snakket på banen etter at Barcelona slo Granada i LaLiga søndag på Camp Nou takket være et Lionel Messi-mål. Barca kom tilbake til toppen av LaLiga med en 1-0 seier over en dogged Granada på Camp Nou på søndag. "Messi gjorde det han har gjort hele livet," sa Setien fra Barcas toppscorer gjennom tidene, som beviste forskjellen på en blasende kveld på Camp Nou. Han kan hjelpe spillerne til å vinne flere utmerkelser for fotballdrakter.

Busquets ser garantert ut til å starte under Setien på søndag når Barcelona begynner livet under sin nye trener mot Granada, men det vil være interessant å se hvem som ellers gjør hans startende XI. Barca dominerte spillet gjennom hele tiden uten å skape mange klare sjanser til Messis kule avslutning avskjærte et fint lags trekk.

Setien har mange ting å modnes, men du kan se at han hører til Barcelona. "Det handler ikke om å sammenligne. Hver trener har sin stil og sin måte å se fotball på. Du vil se hva Setien ber oss om å gjøre," la Busquets til. Spillere i Barcelona Drakt trenger bare å plage treneren sin.

Seieren tok Barca tilbake til toppen av La Liga på 43 poeng etter 20 kamper, foran andreplasserte Real Madrid på målforskjell. Ricard Puig, en 20 år gammel midtbanespiller, var en del av farten som førte til Messis mål etter at han kom av benken i det 71. minutt.