Etter at Tottenham Hotspur trakk 1-1 mot bunnklubben Watford, er det lite trolig at den negative energien rundt klubben løfter. "Watford forsvarte godt, de var et sterkt lag i fotballdrakter, men jeg er glad for spillerne fordi vi på slutten fant en måte å score på," la Pochettino til. Spurs kunngjorde torsdag at de ville være gjenstand for det nye serien 'All or Nothing', som tidligere inneholdt Manchester City i 2017/18.

Et femte nederlag på seks kamper så ut til å være på kortene til Alli scoret i det 87. minutt for å nekte Watford en første Premier League-seier i sesongen. Pochettino antydet også at han ville vurdere å forlate Spurs hvis klubben hadde vunnet Champions League, og gikk ut på den ultimate høyden. Nå trenger spillere i Tottenham Hotspur Drakt noen endringer.

I hver av Alderweirelds tre første sesonger i London innrømmet Spurs færre enn ett mål et spill. Likevel vil Spurs 'ytelse mot Watford ha gjort lite for å overbevise Pochettinos tvilere, og han vil møte et økende press med mindre Spurs begynner å hente vinn raskt. Pochettino sier det vil ta tid for dem å gjenoppbygge tilliten.