Neymar skal bo på Paris Saint-Germain etter å ha sett sin ønskede overføring tilbake til Barcelona mislykkes, ifølge pressemeldinger søndag. Neymar har vært koblet med Barcelona og Real Madrid i flere måneder og har ennå ikke spilt for PSG i den nye sesongen på grunn av den nådeløse transferspekulasjonen.

Neymar skulle være klubbens superstjernespiller, men i stedet har han vært et enormt sløsing med penger. Neymar har på seg psg Drakt, og har ikke vist seg i noen av de tre seriekampene deres så langt dette løpet, men forventes å reise til Miami for å delta i Brasil-troppen for den kommende internasjonale pausen.

Mundo Deportivo, som har base i Barcelona, ​​sa at Neymar som bodde på PSG bare utsatte sin retur til Camp Nou. PSG sportslig leder Leonardo innrømmet ønsket om at Neymar skulle forlate klubben tidligere i sommer. PSG gjenopptar ikke klubbaksjonen før 14. september etter å ha slått Metz i sin siste Ligue 1-kamp forrige fredag. Angriperen vil oppfylle forpliktelser med sin klubbside etter det internasjonale bruddet. I den gamle fotballdrakter igjen, må humøret hans være rart. Det ville være noen sang som er rettet mot Neymar, men sa at ultralydene ville "konsentrere seg om å støtte teamet og vise likegyldighet overfor Neymar."