Real Madrid manglet sin store stjerne Cristiano Ronaldo, men hadde ingen problemer med å slå Barcelona i returkampen og sikre seg troféet i den spanske supercupen. Real Madrid vant 2–0 i returoppgjøret i den spanske supercupen mot Barcelona. Fantastisk seier, alle Real Madrid-fansen kokte, de var stolte hadde en Real Madrid Billige fotballdrakter i det øyeblikket. Real Madrid vinner og vinner og vinner, og scoret mål i den 68. kampen på rad.

Og vertene fikk en pangstart. Etter kun fire minutter var Asensio på plass utenfor 16-meteren. Han gjorde som han har gjort flere ganger i Real Madrid drakt: Knallet til fra distanse. Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen kunne ikke annet enn å stå og se på ballen suse forbi ham. Etter 39 minutter var det Karim Benzemas tur. Den rutinerte spissen satte ballen i mål fra kort hold etter godt forarbeid av venstreback Marcelo.

Real Madrid viser at laget slett ikke er avhengig av Cristiano Ronaldo. Denne gangen var heller ikke Isco med, heller ikke Gareth Bale eller Casemiro, men Zidanes gjeng dominerer likevel.

«Campeones, Campeones, olé, olé, olé» runger det over det mektige stadionet. På halvannet år som Real Madrid-trener har Zinedine Zidane vunnet to Champions League-trofeer, et seriemesterskap, to UEFA Supercup-trofeer, et klubb-VM og klokken kvart på ett natt til torsdag var den spanske supercupen sikret.