Arsenal har fått overlevert et massivt løft med Alexis Sanchez og erklærte at han skal være fit for the Gunners 'Old Trafford sammenstøt neste lørdag. Som sjokkerte fans, er Alexis Sanchez den viktigste mannen i Arsenal, han er også den mest populære spilleren får mange barn iført Fotballdrakt Barn å jage for han.

Den 27-åringen skadet hans hamstring i tirsdagens treningsøkt og savner sitt lands kamp mot Colombia i kveld. Sanchez fikk det som opprinnelig ble rapportert å være en "low grade" leggskade, er Wenger nå redd for en gjentakelse av forrige sesong. Selv mange Arsenal fans er redd Alexis Sanchez, alle av dem er håper å se han bære Arsenal Drakt på banen.

Men Sanchez, som opprinnelig var tenkt til å ha fått en mindre lår skade, kan likevel har mot Uruguay neste tirsdag. Wenger er bekymret for at Chile kan risikere å forverre den hamstring problemet ved å spille Sanchez gjennom smerten barriere, og er nå ivrig for sin spiller å bli vurdert av Arsenals medisinske team så snart som mulig.

Wenger skulder ansvaret for å risikere Sanchez den dagen, og er opptatt av å sørge for at den fremre landslaget ikke gjør samme feil.